15 percig

Itt az új koronavírus gyorsteszt, eredmény 15 perc alatt Portfolio Cikk mentése Megosztás Újabb fontos bejelentés érkezett a koronavírus elleni harcban.

algoritmusok, amelyek hozzájárulnak az interneten történő pénzkereséshez

A mai napon sürgősséggel engedélyezte az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet Food and Drug Administration az Abbott Laboratories gyorstesztjét. A tervek szerint 5 dollárba kerülő gyorsteszt a jövő hónaptól válik elérhetővé.

A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.

Golubitsky lehetőségek

A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Más gyorstesztek is kaptak már sürgősségi engedélyezést, áruk 15 15 percig 50 dollár közt mozgott, viszont az eredmények kielemzéséhez egyéb eszközre volt szükség, ami csak 15 percig rendelőkben volt megtalálható.

A bankkártya méretű teszt könnyen hordozható, a teszthez más eszközre nincs szükség. A hagyományos laboratóriumi tesztekhez képest könnyebben, nyálkahártya váladék helyett sima orrváladékból, otthon elvégezhető.

bináris opciók bnbot

Működési mechanizmusa és kinézete a terhességi tesztéhez hasonló. FDA said today, on stakeholder call, that Covid tests can be cleared for home use if they meet the standard for quality and accuracy; but don't necessarily need to provide a way for the test results to be reported to health 15 percig -- a perceived stumbling block up until now.

Az Abbott fokozatosan tervezi felfuttatni a gyártást, reményeik szerint októberre már havi 50 millió db tesztet gyárthatnak.

hogyan lehet szatyi bitcoinot keresni

A teszt és az alkalmazás több 10 millió ember számára teszi lehető a megbízható és gyors tesztelést. Bár a laboratóriumi tesztek kiváló hatékonysággal működnek, de napokat vagy akár még több idő is igénybe vesz, amíg megkapjuk az eredményt.

Tegyünk a derekunk alá egy kisebb párnát, majd dőljünk lábbal neki a falnak. A fenekünk a lehető legközelebb legyen a falhoz, a karjainkat pedig helyezzük a fejünk mellé. Így relaxáljunk naponta 15 percen keresztül. Megszabadít a lábfájástól Ez a leghatékonyabb módszer, ha egy fáradt munkanap után úgy érezzük, mintha lábaink ólomból lennének, és még meg is vannak duzzadva.

Ezzel az antigén gyorsteszttel szinte azonnal eredményt kapunk. A cég a hír hatására a határidős piacon emelkedett, réssel nyitott. A lendület kitart, cikkünk írásának pillanatában is 9 százalékos pluszban, ,5 dolláron tartózkodik. Kapcsolódó cikkünk.

bináris opciók fogadások 1-től

További a témáról