Affiliate opciók

affiliate opciók

Csatlakozzon most ingyen!

Mennyit fogok kapni? Pénzt kap 3 szintek mély, itt van, affiliate opciók működik Mondjon valakinek "Andy" akkor kap egy megfelelő összeg kb.

By continuing to use this website, you agree to their use.

Például, ha Andy-t kérdezed, és dollárt keres a PipRebate-ben a héten, dollárt fizet, és 75 dollárért fizetnek, valamint további összegeket fizetnek Andys "downline" -nél referral downline.

Soha nem kell megnyitnia a bróker számlát. Azonnal elkezdi keresni mindhárom szintet, amint dinamikus opciók ajánlások elkezdik a kereskedést!

m opció

Jutalékot az Ön számára, heti vagy havi rendszerességgel. Hogyan vesz részt?

  • Jó hír!
  • Hol jobb pénzt befektetni a kereséshez

Regisztrálj egy ingyenes PipRebate fiókot. Ez automatikusan létrehozza az egyedi affiliate linket. Ön is letöltheti a html hivatkozásokat és bannereket az Ajánló Eszközök oldalról.

Minden olyan felhasználó, aki feliratkozik, kódolt lesz a hivatkozásként, és ennek megfelelően minden héten fizetésre kerül.

  • A webáruház minden egyes partnerének egy egyedi azonosító számot ad, amit használniuk kell a linkjeikben és hirdetéseikben.
  • Opciókat az Excelben

Mint minden webalapú társkövetési nyomkövető rendszer, a rendszer cookie-kat használ a nyomozások követésére. Amikor egy látogató használ az egyedi affiliate link navigálni PipRebate akkor azonnal kódolt alatt fiókját. Jelenleg a affiliate opciók még mindig névtelen, azaz nem regisztrált.

hogyan lehet bitcoinot készíteni a 2020-as héten

Miután regisztrálta ezt a felhasználót, az újonnan létrehozott felhasználói fiókot a fiókjához való utalásként kódolják. Még akkor is, ha az első látogatásuk után hónapokkal regisztrálnak, mindaddig, amíg a legutóbbi látogatásuk óta nem törölték a cookie-kat, az utalásként kerülnek kódolásra.

londoni csere opciók

Lehet nyomon követni az összes áttétel, összesen mindegyik réteg, megtekinti a felhasználó neve, a dátum és a bróker regisztrált és bevételeit. Megnézheti a hivatkozási forgalmat látogatók, oldalletöltések, ország, föld oldal, banner és a dátumot.

További a témáról