Autopilot opciók

Teslások figyelem: most kell robotpilótát venni! - Villanyautósok

Ha szeretnénk kapcsolatba lépni a feliratkozóinkkal, a Sales Autopilot  kiváló választás.

stratégia bináris opciók pontos bejegyzése hogyan és hogyan lehet gyorsan milliót keresni

Egy pár egyszerű lépéssel összekapcsolhatjuk az OptiMonk Kampányunkat a Sales Autopilot fiókunkkal, így a Kampányban feliratkozók a Sales Autopilot listánkba kerülnek automatikusan. A Sales Autopilot fiókunkba bejelentkezve kattintsunk a Beállítások majd Integration gombokra: Válasszuk ki az API keys opciót a lenyíló ablakban: Amennyiben nincs még API kulcsunk, úgy kattintsunk az Add API key opcióra: Ez után autopilot opciók kell másolnunk az Username és a Password mezők adatait az OptiMonk oldalon lévő autopilot opciók, a következőek szerint: Miután bemásoltuk az adatokat a Sales Autopilot rendszeréből, adjunk nevet az integrációnak, majd kattintsunk a Kész gombra.

hogyan lehet milliót keresni pénz befektetése nélkül opciós stratégia bináris új

Lehetőségünk lesz kiválasztani autopilot opciók következő ablakban, hogy a feliratkozóink melyik Sales Autopilot listába kerüljenek be: Válasszuk ki a használni kívánt listát, majd kattintsunk a Kész gombra.

Az utolsó lépésben lehetőségünk lesz összekapcsolni a Sales Autopilot lista mezőit a Kampányunk beviteli mezőivel: Ha kész vagyunk, kattintsunk a Kész majd jobb fent a Tovább gombra a beállítások elmentéséhez.

a vevő opciójában ezt az opciók lényege és funkciói

Hasznos volt ez a cikk?

További a témáról