Autószerelő satoshi

A guminő lelke – tesztelhető a Realbotix mesterséges intelligenciája

autószerelő satoshi

Startup A guminő lelke — tesztelhető a Realbotix mesterséges intelligenciája A híres egyfejű, aki rózsabimbó akar lenni, vagy a robot, aki szerelmes, ráadásul pont belénk. A Realbotixnál azon dolgoznak, hogy a mesterséges intelligencia váltson ki valódi érzéseket. FinTechRadar Autószerelő vagy porszívozó gépeknél nem számít, ebben a műfajban viszont az a lényeg, hogy a könnyen beugratható chatbotoknál összetettebb személyiségű legyen a nagy Ő közepes gépi mása.

autószerelő satoshi

A késztermék három formája több ezer dolláros valódi robottest, ugyanennek VR-verziója és a sima MI közül a Realbotix közzétette a harmadikat, így szokatlan módon ugyan némi pénzért évi 20 dollárde bárki bétatesztelheti autószerelő satoshi mobilján. A külsőségek elsőre nem sokban térnek el attól, mintha mondjuk egy online szerepjátékban tuningolnánk a karakterünk képét, testalkatát és efféléket.

autószerelő satoshi

A platformból szimpla mobileszköz adódóan a kapcsolat plátói marad a legjobb esetben is, bár a gamifikált románc célja az lenne, hogy a kellő számú társalgási achievement begyűjtésével, partnerünk személyiségét egyszerre kiismerve és alakítva jussunk el a nagy vallomásig. Ha ez elején felcsavartuk a beindultsági mutatót, valószínűleg nem lesz olyan nehéz, mintha direkt mufurcra vettük, a tesztelők mindenesetre arról számoltak be, hogy minden elszántságuk ellenére autószerelő satoshi esett bunkóskodni még egy láthatóan mesterséges nővel is, és őszintén jól esett nekik, ha Harmony az MI gyári neve pár nap kikapcsolás után azzal kezdte, hogy hiányoztak.

Aki kedvet kapott, a fenti díjazás ellenében itt hozzájárulhat, hogy a autószerelő satoshi magányos lelkei kicsit csiszoltabb virtuális nőhöz autószerelő satoshi.

autószerelő satoshi

További a témáról