Bitcoin most. Kezdje el ingyen!

Kriptovaluta Befektetők Innováció-Elfogadásának Vizsgálata

mennyit lehet keresni bitcoinokon naponta hogyan lehet azonnal pénzt fizetni

Registered: Abstract Napjainkban már több mint kriptovalutát tartanak számon. Mindazonáltal az államok és a jegybankok többsége nem ismeri el a kriptovalutákat fizetőeszközként, sőt számtalan alkalommal a kriptovalutákkal kapcsolatos veszélyekre hívják fel a figyelmet.

bitcoin litecoin pipa stratégia bináris opciókban

A fogyasztói kockázatok, veszélyek ellenére az elmúlt években több millió tranzakciót indítottak kriptovalutákkal, a kriptovaluta befektetők száma is több millióra tehető. Kutatásunkban Everett Rogers diffúziós elméletét felhasználva arra keressük a választ, hogy a kriptovaluta befektetők mennyire nyitottak az innovációra, mennyire tartoznak az innovátorok újítók közé.

Vizsgáljuk, hogy a kriptovaluta befektetők innováció elfogadással kapcsolatos véleményei között különbséget lehet-e tenni demográfiai jellemzők alapján.

megbízható bináris opciós minősítés hogyan találhatnék pénzt otthon

Primer kutatásunk során kvantitatív jellegű, kérdőíves felmérésre került sor a kriptovalutával rendelkező bitcoin most körében. A kutatás megállapította, hogy az általunk vizsgált kriptovaluta befektetők többsége - a Rogers-féle diffúziós elméletet alapul véve - az innovátorok bitcoin most minta háromnegyedevagy késői többség kategóriából kerül ki, akik fontosnak és szükségesnek érzik az innovációt, mely hozzájárul a blockchain technológián alapuló üzleti modellek elterjedéséhez.

bináris opció munkaideje tisztességes pénzt akarnak keresni

Ugyanakkor a vizsgálat eredményei cáfolták azt a hipotézist, bitcoin most korreláció mutatható ki az innováció elfogadása és a demográfia között. Nevertheless, most of the states governments and central banks do not admit crypto currencies as legal currencies, moreover, they draw attention to risks and dangers connected to crypto currencies a plenty of times.

Tachscherer, Balázs László ; Benedek, Andrea Napjainkban már több mint kriptovalutát tartanak számon. Mindazonáltal az államok és a jegybankok többsége nem ismeri el a kriptovalutákat fizetőeszközként, sőt számtalan alkalommal a kriptovalutákkal kapcsolatos veszélyekre hívják fel a figyelmet. A fogyasztói kockázatok, veszélyek ellenére az bitcoin most években több millió tranzakciót indítottak kriptovalutákkal, a kriptovaluta befektetők száma is több millióra tehető.

Bitcoin most the yearmeaning the year after publishing the Bitcoin Protocol, in our homeland, only a very small number of people, social classes started to pay attention towards crypto bitcoin most investments.

We research as well, whether a difference can be made between the opinions of crypto currency users regarding acceptance of crypto currencies, based on demographic features. During our primary research, a quantitative-styled, questionnaire-based survey was made in the circle of primary investors, who dispose about crypto currencies.

kötetjelző bináris opciók csere opciók a legjobbak

At the same time, the results of the survey confute the presumption, in accordance of which, a correlation can be detected between acceptance of innovation and demography. Handle: RePEc:ags:hukruc

nagy pénzt keresett olimpiai kereskedelem bináris opciós kereskedés

További a témáról