Btc pénztárca. Hogyan tároljuk a bitcoint

Válassz pénztárcát – Bitcoin

Semleges Felügyelet a pénzed felett Ez a pénztárca teljes felügyeletet biztosít a számodra bitcoinjaid felett.

  • A bitcoin pénztárca azoknak a privát kulcsoknak a tárolására szolgál, amelyekkel a felhasználó hozzáférhet a bitcoin címéhez és elköltheti a pénzét.
  • Hogyan lehet pénzt keresni új üzleti ötletekkel

Ez azt jelenti, hogy semmilyen harmadik fél nem fagyaszthatja be vagy veszítheti el a pénzedet. Ugyanakkor továbbra Te vagy a felelős pénztárcád védelméért és biztonsági mentéseiért. Ez azt jelenti, hogy a kifizetések hitelesítésekor nagyon btc pénztárca mértékű bizalom szükségeltetik harmadik felek iránt.

btc pénztárca

Ugyanakkor nem egy teljes csomópont, mint például a Bitcoin Core. Teljes átláthatóság Ez a pénztárca nyílt forráskódú és determinisztikus felépítésű. Ez azt jelenti, hogy a világ bármely fejlesztője ellenőrizheti a kódot, és meggyőződhet arról, hogy a végső szoftverben nem rejtőzik valamilyen rosszindulatú részlet. Biztonságos környezet Ez a pénztárca mobilokról töltődik be, ahol az alkalmazások rendszerint elkülönültek.

Blockchain – a klasszikus ‘forró’ tárca

Ez jó védelmet biztosít a rosszindulatú szoftverekkel szemben, bár a mobilok általában könnyebben ellophatóak vagy elveszíthetőek. A mobil titkosítása és a pénztárca biztonsági mentése csökkentheti ezt a kockázatot.

Alapvető személyesadat-védelem Megakadályozza a tranzakcióid utáni kémkedést Ez a pénztárca a címek váltogatásával nehezebbé teszi az egyenleged után való kémkedést. Továbbra is érdemes azonban figyelned arra, hogy minden egyes fizetés esetén új címet használj.

btc pénztárca

A peerek számára korlátozott információkat fed fel A hálózaton lévő peerek naplózhatják az IP-címedet, amelyet btc pénztárca párosíthatnak az általad küldött vagy fogadott tranzakciókkal. Tor is használható Ez a pénztárca lehetővé teszi, hogy proxyként használd a Tor szolgáltatásait annak megakadályozására, hogy támadók vagy internetszolgáltatók a tranzakcióidhoz rendeljék az IP-címedet.

Teljes felügyelet a díjak felett Ez a tárca teljes btc pénztárca biztosít a díjak felett.

btc pénztárca

A tárca egyben az aktuális hálózati körülmények alapján releváns díjat btc pénztárca arra, hogy a tranzakciók időben megerősítésre kerüljenek anélkül, hogy többet kelljen fizetni.

További a témáról