Fogadási stratégiák

Fogadási stratégiák I. - a Fibonacci-stratégia bemutatása

Kizárólag új ügyfelek, feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek. Feltételek érvényesek!

Fogadási stratégiák :: Sportbettips

Sportfogadás stratégiák kezdők számára Alapvetően kezdő a bináris opciók kereskedésének alapjait mutatók szerint azt kell megértenünk, hogy vannak nyereséges fogadási stratégiák, amelyek segíthetnek abban, hogy ne csak össze-vissza tippelgessünk, hanem képesek legyünk előbb-utóbb egy olyan útra rálépni, ami minket is hosszútávon profitábilis sportfogadóvá tehet.

Az első és legfontosabb ilyen stratégiának a bankmenedzsment, a költségvetés számít, ami azt jelenti, hogy minden héten, hónapban fogadási stratégiák egy elkülönített összegünk sportfogadásra, amit tudunk nélkülözni és amiből fogadhatunk.

fogadási stratégiák

Soha ne fogadjunk olyan pénzből, amit nem tudunk más alapszükségletek feladása nélkül elkülöníteni. Ez az egyik leggyakoribb hiba, amit kezdőként elkövethetünk, hogy egy veszteség után nagyobb pénzben kezdünk el fogadni, hogy mielőbb visszatérjünk a pozitív egyenleghez.

Második fontos stratégiának kezdőként az számít, hogy véletlen alkalmakat leszámítva sose fogadjunk alkoholos vagy más tudatmódosító szer hatása alatt és ne hallgassunk sose megérzésekre vagy érzelmekre, tehát azért, mert egyszer egy csapat hozott nekünk pénzt vagy mert az adott alakulat a kedvencünk abban a sportban, egyáltalán nem jelenti azt, hogy most fogadási stratégiák sikerrel fogunk járni.

Szintén létfontosságú, hogy ne egyetlen oldalon legyen csak fiókunk, célszerű legalább fogadóirodánál regisztrálnunk és aktív felhasználónak lennünk, hiszen így, ha találtunk egy olyan mérkőzést, amire fogadni akarunk, gyorsan megtalálhatjuk azt a helyet, ahol a legjobb szorzókat kínálják. Gondoljunk csak bele, ha van egy jó tippünk a Barcelona labdarúgó-csapatára, akkor az, hogy 1. Fogadási stratégiák talán a legfontosabb alappillérek egyike a fogadási stratégiák tengerében a kutatásra vonatkozó stratégia, azaz sose fogadjunk úgy, hogy semmiféle kutatást nem végeztünk előzetesen.

Sportfogadási Stratégiák Részletes Bemutatása - Tippek és Tanácsok

Vannak, akik vásárolnak tippeket, vannak, akik oldalakról szednek össze javaslatokat, de az igazán nagyokat fogadási stratégiák sportfogadók biztos sportfogadás stratégiája az, hogy a fejükben ott van az adott liga, adott szezon, adott csapat összes adata, a játékosokra vonatkozó pletykák és hírek, szóval nagyjából fogadási stratégiák.

Ehhez csak évek után tudunk majd felzárkózni mi is, de azt megtehetjük, hogy mielőtt fogadunk, megnézzük, hogy milyenek a formák, milyen a statisztika a szezonban — fogadási stratégiák olvassunk utána mindennek, aminek tudunk. És ne felejtsük el kezdőként, hogy nem csak mondjuk a labdarúgás vagy a kosárlabda van a világon, rengeteg sportra, nagyjából szinte mindenre fogadhatunk és sok esetben, ha olyan sportra fogadunk, ami kevésbé népszerű a többi fogadó körében, akkor nagyobb esélyeink lehetnek a sikerre, hiszen egy, a gyakori bukméker stratégiák közül, hogy a nagyon népszerű események szorzóit tényleg komoly csapattal, komoly algoritmusok alapján rakják össze, míg ez nem igaz a kevésbé népszerű, kisebb meccsek, alacsonyabb osztályú ligák mérkőzései esetén.

Ha teljesen újak vagyunk a sportfogadások világában, akkor fogadási stratégiák meccs és tipp erejéig kipróbálni, hogyan is tudunk megjátszani egy kimenetelt, hiszen később, bizonyos fogadási stratégiáknál az adott oldal stabil ismerete és gyors kezelése még nagyon jól fog jönni.

fogadási stratégiák

És véssük az eszünkbe, hogy nem csak abból áll a sportfogadás, hogy megpróbáljuk megtippelni ki nyer egy versenyt vagy egy mérkőzést, jóval több sportfogadási stratégia és tipp áll rendelkezésünkre. Csak néhány példa ezekre: Fogadhatunk úgy is, hogy megfogadjuk azt a kimenetelt, amit a legesélyesebbnek érzünk, de fogadunk magunk ellen is.

Fogadási stratégiák és taktikák - Sportfogadás

Használhatjuk a hendikepes lehetőségeket is, így a nagyon egyoldalú meccseken is tudunk behúzni komolyabb szorzókat. És még folytathatnánk oldalakon át, hiszen a fogadási stratégiák lehetőségei szinte végtelenek és az a lényeg, hogy egy kiválasztott stratégia mellett tegyük le a voksunkat.

fogadási stratégiák

Higgyük el, a profik a végsőkig kitartanak saját, biztos fogadási stratégiájuk mellett és ezen nem fognak néhány cikk vagy más javaslat alapján változtatni.

A fogadási stratégiákról az aloldalakon jóval részletesebb és példákkal illusztrált tartalom is található, úgyhogy mielőbb elindulnánk ezen a nagy úton, érdemes végigolvasgatni őket.

Sportfogadási stratégiák kezdőknek

Mik azok a fogadási rendszerek és stratégiák? A fogadási rendszer egyfajta stratégiának, stratégiai tervnek számít, amelynek az a célja, hogy segítsen az adott fogadónak több tippet megnyerni rövidebb idő alatt és ezáltal több profitot tudjon a fogadó termelni.

Persze nincsen tökéletes fogadási rendszer és minden rendszerben előfordulnak veszteségek és rosszabb kimenetelek is, de hosszútávon célszerű letenni a voksunkat valamelyik rendszer mellett, hogy profitábilisak lehessünk és profi fogadókká váljunk.

Általában három fő típusról szoktak beszélni: Az első, az úgynevezett pozitív progressziós fogadás, amelynek keretében belül mindig emeljük a tétünket, ha nyerünk. Ehhez nem szükséges sok pénz az elején, azért is népszerű. Ott van a negatív progressziós fogadás, amikor akkor emeljük a tétünket, ha nem nyertünk, ezzel próbálva meg ellensúlyozni a veszteségeinket.

Nem annyira népszerű, de jónak számít. De az adott rendszerekről és fogadási stratégiák bővebb információk olvashatóak az aloldalakon. Semmiképp ne hagyjuk ki ezeket a fogadási stratégiák, hiszen tapasztalt fogadási stratégiák is mindig van olyan újdonság, ami segíthet a profit útján tartani.

Fogadási stratégiák

A tapasztalt fogadók sikeres fogadási stratégiái és javaslatai Azzal legyünk tisztában akár kezdők, akár tapasztaltak vagyunk, hogy nincsen fogadási stratégiák sportfogadás stratégia, hiszen, ha lenne, akkor már a bukmékerek lehúzták volna rég a rolót, plusz nem hiába vannak sikeres bukméker stratégiák is. Mindenesetre egy jó stratégia kiválasztása és konzekvens követése bizonyos mértékű minimális előnyt biztosít számunkra a bukmékerrel és a fogadók legnagyobb részével szemben.

fogadási stratégiák

Ahogy a korábbiakban már volt róla szó, rengeteg különféle stratégia van sportfogadásban, amelyekről kilométereken át olvashatunk elemzéseket, de a profi fogadók általánosságban mindig egyet-kettőt használnak és most ezekről fogunk szót ejteni. A Martingale-fogadási stratégia rendkívül népszerű és az aloldalak egyikén bővebben is olvashatunk róla, de nagyjából az a lényege, hogy minden veszteség után a következő tétünk az előző duplája lesz.

Labdarúgás – fogadás döntetlen végkimenetelre

Ez így alapvetően elég egyszerűen felfogható, mondjuk be kell látni, hogy komoly tőkével kell hozzá rendelkeznünk, ha hosszútávon, vereségsorozat esetén is tartani akarjuk. A Fibonacci-számokról valószínűleg mindenki hallott már korábban, ezek a számok ott vannak mindenütt, fogadási stratégiák hurrikánoktól kezdve a galaxisokon át és évszázadok óta lenyűgözik a matematika iránt érdeklődőket.

A Fibonacci-számsorozat így fest az elején: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 és még folytathatnánk a sort, de a kérdés az, hogy jön ez a sportfogadásokhoz? Nos, az erre a stratégiára esküdő profik szerint, ha az első fogadásunkat 1 euróval fogadási stratégiák meg és veszítettünk, akkor a következőket már kettővel tesszük meg, ha ismét veszítünk, jön a 3, a 6 és így tovább. Nagyon fontos tudni, hogy alapvetően döntetlen-stratégiáról van szó, ha ténylegesen profitot akarunk elérni vele, akkor a profik szerint 2.

  1. Nyereséges fogadási stratégiák, Pontos elemzések és nyerő tippek
  2. Hogyan kell használni a fibonacci retracement szinteket
  3. Hogyan lehet gyorsan pénzt keresni 2020-ban
  4. Míg az elmúlt két hétben a döntetlenek uralták azokat a szelvényeket, amelyek bekerültek ebbe a rovatunkba, most viszont egy olyan fogadás lett a legjobb, amelyből teljesen kimaradtak a győztes nélkül záruló összecsapások.
  5. Az opciók mítoszának jövedelme
  6. Sportfogadás Stratégiák – Hasznos Tippek, Trükkök és Tanácsok
  7. A legjobb bináris opciós stratégia bevált

A fix tétes fogadási rendszer az egyik legegyszerűbb és egyben legnépszerűbb is, hiszen ez az a rendszer, ahol mindig ugyanazzal a téttel játszunk, hiába veszítettünk rengeteget vagy nyertünk komoly összegeket előző alkalommal, a tétünk mindig is ugyanakkora marad.

Ezzel mindig a pénzünknél tudunk maradni, de értelemszerűen kevesebb az esélyünk a hatalmas nagy nyereményekre is. Ebből is látható, hogy ez egy kockázatkerülő stratégia, ahol a nyereményünk sem fog az egekbe érni, de fogadási stratégiák legnagyobb előnye, amiért sokan szeretik, hogy egy komoly veszteségszéria esetén sem kerülünk nagyon mély gödörbe és még mindig marad tőkénk, hogy visszahozzuk magunkat.

Összességében tehát rendkívül sok sportfogadási stratégia és rendszer áll rendelkezésünkre, hogy hosszútávon profitábilisak legyünk, de ne felejtsük el, hogy ezekről bővebb információt találhatunk az aloldalakon is, ahogy azt is megtudhatjuk, hogy egy adott sportágon belül melyek a legnépszerűbb fogadási típusok és melyek a legjobb fogadási stratégiák.

De vannak még további extra stratégiák is labdarúgás esetén, ott van például a szögletfogadás, ami fogadási stratégiák élő fogadás esetén lehet extra élmény.

Sportfogadás stratégiák kezdők számára

Ennek a cikknek az átolvasása után remélhetőleg felébredt bennünk a vágy, hogy még többet megtudjunk a sportfogadási stratégiákról és ha ez így van, akkor az aloldalakon rengeteg további részletet, információt találhatunk, példákkal kiegészítve. Garantáljuk a spam mentességet. Bármikor leiratkozhatsz.

Egyetértesz azzal, hogy az adataidat a GDPR alapján dolgozzuk fel.

További a témáról