Hívási opció.

Engedélyezi az operátor számára, hogy rekordot hozhasson létre.

Hogyan tudom megmondani a különbséget a hosszú hívás, a hosszú hívás, a rövid hívás és a rövid hívás között?

A felugró ablak felső részén lévő kontaktok mezőben legalább az egyik kontakt mező kitöltése kötelező. A Létrehoz gombra kattintva a rendszer megnyitja az új rekordot és az operátor elkezdheti annak tárcsázását, kezelését.

  • Tarifa opciók | Vodafone
  • Mit jelent a korlátozás.

Kiemelt rekord mezők A legördülőmenüben bejelölt adatbázismezők megjelennek az operátori kliens visszahívási listájának egyéb információ oszlopában. A lista nem tartalmaz kontakt mezőket, azok megjelenítése automatikusan megtörténik.

hívási opció

Hangrögzítés szüneteltetése Aktív állapotban engedélyezi az operátor számára, hogy szüneteltesse a hangrögzítést a kliensben. A szüneteltetést hívási opció gombmegnyomással feloldható, ekkor a rögzítés újra aktív.

  1. Существует несколько архитектурных форм, которые не подвержены изменениям, потому что являют собой совершенство.
  2. Melyik internetes kereset a jobb

Hívástartás engedélyezése Hívástartás engedélyezése Engedélyezi a folyamatban lévő aktív hívás ideiglenes tartásba helyezését, mely során a beszélgetésben résztvevő felek állapotjelző hangot hallanak. Hívás indítás engedélyezése dolgozzon az autopilóta bináris opcióin alatt Hívásnémítás engedélyezése Engedélyezi hívási opció mikrofon némítását az operátori kliensben, mely során az operátor úgy tud beszélni mással, hogy az nem kerül átvitelre.

hívási opció

Hívásnémítás engedélyezése Engedélyezi az operátor számára, hogy hívási opció ideiglenesen tartásba helyezett hívás mellett új hívást indítson. Nem fogadott hívások megjelenítése Nem fogadott hívások megjelenítése a visszahívások listában.

استراتژی قدرتمند باینری آپشن سنجاب

Ha a várakozási idő nagyobb, mint mp A megadott időnél tovább várakozó, nem fogadott hívások megjelenítése a visszahívások listában minden operátor számára. Ha ennyi időn belül történt mp A megadott időn belüli, nem fogadott hívások megjelenítése a visszahívások listában minden operátor számára.

hívási opció

Hívás indítás engedélyezése hívástartás alatt Engedélyezi az operátor számára, hogy az ideiglenesen tartásba helyezett hívás mellett új hívást indítson. Automatikus hívásfogadás A hívásfogadás módját határozza meg.

  • Hívásbeállítások, funkcionalitások | Contact center szoftver | magyarosan.hu
  • A romániai vezetékes hálózat számait és a Vodafone Románia mobilszámait egyaránt kedvezményes perdíjjal hívhatod.

Az alapértelmezett beállítást aktív állapot használva, az operátorhoz kapcsolt hívás automatikusan fogadásra kerül. Felhasználói jogosultságok A Felhasználói jogosultságok panelen elhelyezett gombra kattintva a felugró ablakban az aktív felhasználók rendelhetőek az adott kampányhoz.

hívási opció

Az operátorok kiválasztását vagy eltávolítását követően a módosítás a gombra kattintva nyugtázható. A műveletet követően a Felhasználói jogosultságok panelen a már kampányhoz hozzárendelt felhasználók listája látható: Felhasználónév — Kampány jogosultságok — Súly Az itt állítható jogosultság paraméterek hívási opció függnek attól, hogy az adott felhasználók szerepkörük szerint a felület mely részéhez férhetnek hozzá.

Felhasználók több kampányhoz történő hozzárendelésére a Felhasználók menüpontban az adott felhasználó kiválasztását követően a Kampány jogosultságok táblázat alatt van lehetőség.

A legmagasabb beállítható érték 10 Következő bejegyzés.

hívási opció

További a témáról