Indítási lehetőségek, Speciális rendszerindítási lehetőségek - Windows Vista

Speciális Boot Options menü

Windows 7 Tovább Vissza A Speciális rendszerindítási beállítások képernyőn speciális hibaelhárítási módokban indíthatja a Windows rendszert.

milyen lehetőség mennyi pénzt kereshet egy teherautón

A menü eléréséhez kapcsolja be a számítógépet, és tartsa lenyomva az F8 billentyűt a Windows elindulása előtt. Egyes lehetőségek, például a csökkentett mód a Windowst korlátozott állapotban indítják el, amelyben csak a létfontosságú programok indulnak el.

Ennek számos bevált módja van. Vessünk egy pillantást rájuk. Speciális letöltési lehetőségek A Windows 8 operációs rendszerrel rendelkező számítógépen vagy laptopon a BIOS-ba történő belépéshez speciális indítási lehetőségeket kell használnia. Mozgatjuk az egérkurzort a jobb alsó sarokba, majd felfelé.

Ha a hiba a számítógép csökkentett módban történő indításakor nem jelentkezik újra, kizárható, hogy azt indítási lehetőségek alapértelmezett beállítások vagy az alapvető eszközillesztők és szolgáltatások okozzák. Más lehetőségek speciális funkciókkal indítják el a Windowst, indítási lehetőségek a rendszergazdák és az informatikai szakemberek használhatnak.

A Csökkentett mód olyan diagnosztikai mód, mely lehetővé teszi a Windows alapvető illesztőprogramokkal történő használatát. Ha problémákba ütközik a Windows rendszeren, akkor a csökkentett módban történő újraindítás lehetővé teszi a munka folytatását és a hibaelhárítást. A Csökkentett mód funkció telepít semmilyen szoftvert. Csökkentett módban a Windows felülete máshogy jelenhet meg, mivel a csökkentett mód alacsony grafikai szintet használ a megjelenítéshez.

További információért látogasson el az informatikai szakembereknek szánt Microsoft webhelyre. Számítógép javítása A rendszer-helyreállítási eszközök listáját jeleníti meg, amelyekkel kijavíthatja az indítással kapcsolatos problémákat, diagnosztikát futtathat, vagy visszaállíthatja a rendszert.

A Windows indítási beállításai a PC beállításai között

Ez a lehetőség csak akkor érhető el, ha az eszközök telepítve vannak a számítógép merevlemezén. Ha rendelkezik Windows telepítőlemezzel, a rendszer-helyreállítási eszközök a lemezen találhatók. Csökkentett mód A Windowsot a lehető legkevesebb illesztőprogrammal és szolgáltatással indítja el. A csökkentett módban való indításhoz: Távolítson el minden hajlékonylemezt, CD-t és DVD-t a számítógépből, majd indítsa újra a számítógépet. Kattintson a Start gombrakattintson a Leállítás gomb melletti nyílra vagy a Lezárás gomb melletti nyílramajd kattintson az Újraindításparancsra.

Cs megy az indítási beállítások - hasznos parancsok

Tegye a következők egyikét: Ha a számítógépen csak egy operációs rendszer van telepítve, nyomja le és tartsa nyomva az F8 billentyűt a számítógép újraindítása során.

Az F8 billentyűt még a Windows logó megjelenése előtt kell lenyomnia. Ha megjelenik a Windows-embléma, újra kell próbálkoznia. Várja meg, amíg a Windows bejelentkezési ablaka megjelenik, majd állítsa le, és indítsa újra a számítógépet.

A parancssor használata

Ha a számítógépe több operációs rendszert használ, a nyílbillentyűkkel jelölje ki az elindítani kívánt operációs rendszert csökkentett módban, majd nyomja le az F8 billentyűt. Jelentkezzen be a számítógépre egy rendszergazdai jogosultsággal rendelkező felhasználói fiókkal.

  • Internetes kereset valódi pénzt
  • Speciális rendszerindítási lehetőségek kategória: Rendszer — forrás: Microsoft — dátum: — értékelés: 4.
  • Bitcoin keresési lehetőség
  • Hogyan nyitható meg a BIOS Windows 8 laptopon. Speciális indítási lehetőségek
  • Mi a tűsáv a bináris opciókban

Csökkentett mód a hálózatokkal. A Windowsot csökkentett módban indítja el, és a hálózati illesztőprogramokkal és szolgáltatásokkal szeretné elérni az internetet, illetve a hálózat többi számítógépét is.

Speciális indítási lehetőségek (beleértve a csökkentett módot is)

Csökkentett mód parancssorral. A Windows-t csökkentett módban indítja el a szokásos Windows-kezelőfelület helyett a parancssori ablak használatával.

Ez a beállítás informatikai szakemberek és rendszergazdák számára ajánlott. Rendszerindítás-naplózás engedélyezése.

hol van a bináris opciók profitja opciók jelzik a weboldalt

A ntbtlog. A kis felbontású videók engedélyezése × A Windows a jelenlegi videó-illesztőprogramon keresztül, a kis felbontású és a frissítési sebesség beállításaival indul el. Indítási lehetőségek az üzemmód a képernyőbeállítások alaphelyzetbe állítására használható. További információ: Indítási lehetőségek megváltoztatása.

mindent a bináris opciókról q opton hogyan lehet pénzt keresni a bitcoinokon befektetések nélkül

Legutolsó helyes konfiguráció speciális. A Windows a legutóbbi, sikeresen kidolgozott beállításjegyzéket és illesztőprogram-konfigurációt indítja el. Címtár-szolgáltatási visszaállítási üzemmód. Elindítja a Windows tartományvezérlőt, amelyen az Active Directory fut, hogy a címtárszolgáltatás helyreálljon.

videó opció stratégia 60 másodperc alatt opciók létra stratégia

Hibakereső mód. A Windowsot az indítási lehetőségek szakembereknek és rendszergazdáknak szánt speciális hibaelhárító módban indítja el.

Az automatikus újraindítás letiltása rendszerhiba esetén.

pénzt keresni az interneten befektetési legjobb oldalak nélkül bennfentes kereskedelem mi ez

Megakadályozza, hogy a Windows nem indul el automatikusan, ha egy hiba miatt a Windows meghibásodik. Csak akkor válassza ezt a beállítást, ha a Windows olyan ciklusba kerül, amelyben a Windows leáll, újraindul, majd a hiba miatt újból leáll.

Alike posts

Az illesztőprogram-aláírások érvényesítésének letiltása. Az lehetővé teszi, hogy a nem megfelelő aláírásokat tartalmazó eszközillesztők legyenek telepítve. Indítsuk el a windowsot szokásos módon.

A Windows elindítása normál módban. Need more help?

bináris opciók az algoritmikus kereskedéshez nagy tőke hogyan lehet bináris opciókkal kereskedni

További a témáról