Iráni kriptotőzsdék

Iráni kriptotőzsdék

Megosztom A bitcoin árfolyama tegnap hajnalban dollárról, fölé emelkedett.

Iráni kriptotőzsdék

Az ezzel kapcsolatban megjelenő Iráni kriptotőzsdék beszámolók szerint a hirtelen növekedésnek az az USA által mért katonai csapás Iráni kriptotőzsdék az oka, aminek a célpontja egy magas rangú iráni vezető volt. It's happening.

A Bitcoin kitalálója jól járt, azonban nem okvetlenül a kitalálónak van a legtöbb kriptopénze, hanem annak aki bányássza, vagy pedig annak, aki a legtöbbet tudott belőle összevásárolni. Sok bányász kénytelen eladni Bitcoinjait, hogy ki tudja fizetni a sokszor hitelre vásárolt drága hardvert, vagy a drága energiákat. Eleinte, az első évben elegendő volt egy jobb teljesétménü othoni számítógép, manapság világszerte már kb.

People all over talking about bitcoin as a safe haven. Seems they didn't learn from the failed China narrative.

Iráni kriptotőzsdék

Zoom in intraday. Gold and crude instead pumped right away.

Kripto CFD kereskedés! Tőzsdei kereskedés most és régen.

Sokkal valószínűbb lehet, hogy a bitcoin árát tegnap néhány tehetősebb bálna mozgatta meg, akik egy ismert piaci manőverrel, az úgynevezett short squeezzel szoríthatták ki, a többségében az árfolyamok esésére játszó kereskedőket.

A shortolók az árfolyam növekedésére ugyanis kétféleképpen reagálhatnak: vagy nem tesznek semmit és elveszítik minden pénzüket, vagy akár hatalmas veszteséggel, de feladják a pozíciójukat.

Iráni kriptotőzsdék

Mivel a shortolás a bitcoinok eladását jelenti, a short pozíciók feladása a coinok visszavásárlásával, tehát az árfolyam további emelkedésével jár. A bálnák által kezdett pump így öngerjesztővé válik és azoknak kedvez, akik a folyamat elején long pozíciókat nyitottak.

Iráni kriptotőzsdék

A kriptopénzkereskedők már számtalan alkalommal szembesülhettek ezzel a manőverrel, melynek egyik legszemetebb kivitelezésére augusztusában került sor. Akkoriban egy várhatóan elutasításra kerülő ETF döntést miatt, nagyon sokan vettek fel short pozíciókat, miközben az egyik legnagyobb Iráni kriptotőzsdék bonyolító kriptotőzsde, a BitMex is éppen a kihírdetést megelőző órákra ütemezte be saját rendszerének a karbantartását.

Mivel a váltó kiesésével Iráni kriptotőzsdék forgalom tűnt el a globális piacokról, néhány másodperccel annak lekapcsolása után egy több száz dolláros pumpot hajtottak végre, aminek a következménye az lett, hogy a BitMex egy órával későbbi újraindulása után, tömegesen kezdtek el likvidálódni az itt nyitva hagyott short pozíciók.

Iráni kriptotőzsdék

A BitMex visszatérése után 1 pillanat alatt dollárt ugrott az árfolyam A short squeezektől a hagyományos piacok sem mentesek. Az egyik legismertebb ilyen műveletre ban került sor.

  • Bináris opciós stratégiák iq opció videók
  • Irán kriptovalutával törné meg az amerikai pénzügyi hegemóniát | Mandiner

Az akkoriban gyengélkedő euróról éppen ra visszaeső Volkswagen részvényeit rengetegen shortolták, amikor egy nap a Porsche váratlanul bejelentette, hogy növelni szeretné a vállalatban meglévő részesedését. Az élet tehát a globális vállalatok papírjait jegyző tőzsdéken sem fenékig tejfel, ám az USA és Irán között most kiéleződni látszó nemzetközi konfliktus ezen a téren is számtalan profitábilis lehetőség teremthet Iráni kriptotőzsdék szemfüles traderek számára.

Ha szeretnéd próbára tenni magad ebben a közegben is, regisztrálj a SimpleFX oldalára.

Iráni kriptotőzsdék

További a témáról