Kövér satoshi

László Kövér

A kriptovalutát és a rá épülő gazdasági rendszert leíró tanulmány szerzője ugyanis soha nem mutatkozott emberi valójában, személyazonosságát senki sem ismerte, eldobható email-címekről kommunikált a deep weben, és utoljára áprilisában adott életjelet magáról, amikor bejelentette, hogy nem foglalkozik tovább teremtményével. Egy egykori SpaceX-gyakornoknak hála, került végre egy név a kalapba: Sahil Gupta szoftvermérnökként tevékenykedett egy ideig az űripari magáncégnél, és most azzal rukkolt kihogy szerinte nem más, mint Elon Musk, a bitcoin atyja, írja az Entrepreneur.

kövér satoshi

kövér satoshi kereskedelmi robotok összeszerelése

Sahil Gupta persze nem szolgál kőkemény bizonyítékokkal, viszont jól hangzó érveket hoz fel amellett, hogy miért állhat Musk Nakamoto mögött. Gupta szerint: A as bitcoin tanulmányt olyasvalaki írta, aki kiemelkedően jól ért a gazdasághoz és a titkosításhoz egyaránt. Mint például Elon Musk.

kövér satoshi Gyorsan szeretnék pénzt keresni

Ezen kívül Musk olyan autodidakta matematikazseni, aki számos területen alkotott újat — lásd SpaceX, Tesla, Hyperloop — kézenfekvő, hogy a bitcoin is az ő találmánya. Természetesen eljutott Elon Muskhoz is a személyét érintő spekuláció, de kövér satoshi tagadta, hogy köze lenne a dologhoz: Not true.

kövér satoshi pénzt keresni a bináris opciókra vonatkozó ajánlatokon

További a témáról