Lehetőségek a

Kisegítő lehetőségek a klasszikus Yammerben - Office
Technikai támogatás a fogyatékos ügyfeleinknek A Yammer felhasználói felületének bemutatása A Yammer webböngészőből használható.

Az alkalmazás fő lapjai: Kezdőlap, Feliratkozások és Könyvtár. A Feliratkozások lap megnézéséhez lehetőségek a be a fiókodba.

lehetőségek a kereskedési robot büszkeség

Kezdőlap : Itt böngészhetsz az ajánlott videók között. Feliratkozások : Itt találod azoknak a csatornáknak a videóit, amelyekre feliratkoztál. Könyvtár : Itt találod megtekintési előzményeidet, feltöltéseidet, vásárlásaidat és lejátszási listáidat.

lehetőségek a az opciós piacon kereskednek

Az alkalmazás tetején lévő profilképre koppintva megnyithatod a beállításokat, a Google adatvédelmi irányelveit és a súgót, illetve bejelentkezhetsz. Jelentkezz be a fiókodba az alábbi lépésekkel: Az alkalmazás tetején koppints a profilképedre.

lehetőségek a jelek bináris opciókhoz 60 másodperc

A következő lépéseket végrehajtva jelentkezhetsz ki a fiókodból: Az alkalmazás tetején koppints a profilképedre. Videók és lejátszási listák tallózása Egyik ujjadat használva görgethetsz végig a Kezdőlapon lévő videókon, a lejátszási listákon vagy egy csatornán. Görgetés közben hallod a videó címét és a kapcsolódó metaadatokat.

Google-keresés Kisegítő lehetőségek a Google Keresésben Miután keresést indított, a keresési találatokat bemutató oldal elrendezésének köszönhetően egyszerűen navigálhat segítő technológiák, mint a képernyőolvasók vagy csak a billentyűzet segítségével.

Csatornák: Lehetőségek a csatornákon a Kezdőlap, Videók, Lejátszási listák lapok segítségével tallózhatsz a kiválasztott csatorna tartalmában. Ekkor megjelenik a keresés gomb.

lehetőségek a a bináris opciók különböznek

A keresési eredmények tallózásához használd a Felfedezés érintéssel funkciót. Ha megtaláltad a lejátszani kívánt videót, a lejátszás megkezdéséhez koppints rá duplán.

20120817b A bolygók varázslatos világa, észlelési tanácsok kezdőknek és haladóknak Kiss Áron Keve

Amikor a videó kis méretűre van állítva, böngészhetsz vagy kereshetsz, miközben a videó lejátszása folytatódik. Kis méretű videó eltüntetése: Koppints duplán lehetőségek a Lejátszóra, és két ujjal gyorsan húzd el jobbra a kis méretű videólejátszó eltüntetéséhez.

Kis méretű videó nagyítása: Koppints duplán a Lejátszóra, és két ujjal gyorsan húzd el felfelé a kis méretű videólejátszó nagyításához. A videó alatt az alábbi információk vagy funkciók jelennek meg: a videó leírása és metaadatai; tetszik és nem tetszik gomb; a csatorna feliratkozásgombja.

lehetőségek a doji bináris opciókban

További a témáról