Lendületes kereskedés.

lendületes kereskedés Az internet a legjövedelmezőbb befektetés

A búza 5,2 százalékkal, a kukorica 4,2 százalékkal, a szójabab pedig 1,9 százalékkal drágult. Árnyalja a képet lendületes kereskedés repce kurzusának 0,2 százalékos mérséklődése.

lendületes kereskedés 2020 kereskedési laptop

Európában a malmi búza és a repce drágult, ám a kukorica és a takarmánybúza ára csökkent. Az Egyesült Államokban egy tonna búza ,58 dollárba került a tekintélyes, 5,2 százalékos heti ralit követően a pénteki záráskor.

A készletadatok lendületes drágulást okoztak

A szójababért ,74 dollárt adtak tonnánként a kereskedők az egész heti csaknem két százalékos áremelkedést követően. A héten a három termék piacán a vártnál szigorúbb amerikai negyedéves készletadatokat szolgáltattak szerdán. A chicagói összképet lendületes kereskedés rontotta a repce árának enyhe, 0,2 százalékos csökkenése, ami a tonnánkénti ,99 lendületes kereskedés szintig ment le.

lendületes kereskedés bot összegyűjti a szatoszt

A többi, Chicagóban kereskedett agrártermék piaca vegyes képet mutatott a múlt héten. A zab 1,3 százalékkal, a rizs 0,8 százalékkal, a cukor 4,4 százalékkal, a narancslé pedig 5,4 százalékkal drágult.

lendületes kereskedés kiváló minőségű kereskedés

Ezzel szemben olcsóbb lett a szójaolaj, a kávé és a kakaó ára. A lendületes kereskedés 3,5 százalékkal, a kakaóért 3,4 százalékkal, a kávéért pedig 3,7 százalékkal kellett kevesebbet fizetni mint egy héttel korábban. A párizsi árutőzsdén vegyes képet mutatott a kereskedés.

lendületes kereskedés a bináris opciók nyereséges mutatói

A malmi búza tonnánkénti ára 2,3 százalékkal, azaz 4,5 euróval a tonnánkénti ,75 eurós szintig emelkedett. Nem alakult ilyen jól a kereskedés a takarmánybúza és a kukorica piacán.

Egy tonna takarmánybúzáért ,5 eurót adtak a piacon, ami enyhe 0,1 százalékos, azaz 25 eurócentes heti mínuszt jelentett.

lendületes kereskedés a legegyszerűbb stratégia a turbó opciókhoz

A kukorica hasonlóan, 0,15 százalékkal, szintén 25 eurócenttel lett olcsóbb tonnánként. Az árjegyzés itt ,75 eurón hagyta el parkettet a pénteki záráskor.

További a témáról