Opció árajánlat

TUDÁSBÁZIS - Árajánlatok - opcionális tételek alkalmazása

Árajánlatok - opcionális tételek alkalmazása Vevői árajánlat készítésekor lehetőség van opcionális termékek, szolgáltatási díjak, vagy egyéb tételsorok felvételére.

opció árajánlat

A vevő által kért árajánlati tételek mellé felvehetők olyan sorok is, melyeket ugyan a vevő nem kért, de érdemes felhívni rá a figyelmet. Az opcionális tételek árai nem opció árajánlat a teljes árajánlat végösszegét, hiszen az félretájékoztatáshoz vezethet, magasabb árat mutatna, mint amire a vevő árajánlatot kért eredetileg. Opcionális árajánlati tételek a következő esetekben alkalmazhatók pl.

opció árajánlat

Vevők bővebb tájékoztatására, illetve figyelem felhívásra is alkalmas. Tartalmazhat olyan termékek beszerzésére történő felhívást, amiről a vevő esetleg nem tudja, hogy szükséges kapcsolódó termék.

opció árajánlat

Az árajánlatok többféle formátumban is nyomtathatók, ezen belül is választható normál nyomtatási kép, vagy nyomtatási kép termék leírással, termékfotóval. Az árajánlat nyomtatási képe nyomtatás előtt szerkeszthető, így tetszőleges egyedi feliratokkal, adatokkal is bővíthető.

opció árajánlat

Egyedi nyomtatványok elkészítését is elvégezzük.

További a témáról