Opciók mintája

Nyomtatópapír mintákkal (mintás papír)

Táska farmer saját kezével. minták különböző opciók táskák

Bejelentkezési adatok Itt adminisztratív e-mail címét és jelszavát változtathatja meg. Az adminisztratív e-mail címet arra használjuk, hogy értesítést küldjünk új közleményekről és új riasztásokról. A fiókba történő 3 legutóbbi sikeres belépés és 3 legutóbbi sikertelen hozzáférési kísérlet az oldal alján van feltüntetve.

opciók mintája

Gyanús tevékenység jelentése Amennyiben gyanús tevékenységet, például ismeretlen forrástól eredő belépési kísérletet szeretne jelenteni, azt az oldal alján lévő link segítségével teheti meg.

Személyes adatok Itt a nevét, címét, levelezési címét és az elérhetőségével kapcsolatos információkat változtathatja meg. Amennyiben egy adott védjegy opciók mintája formatervezési minta jogosultjára vonatkozóan szeretne változtatást bejegyeztetni, átruházás bejegyzése iránti kérelmet kell benyújtania.

opciók mintája

Amennyiben opció mi ez ad meg faxszámot a fiók regisztrálásakor, a közleményeket postai úton fogjuk elküldeni Önnek. A közlemények nyelvének alapbeállítása a legördülő listán változtatható meg.

opciók mintája

Az EU 23 hivatalos nyelve közül választhat. Egy adott fájlhoz kapcsolódó hivatalos közleményeket azonban a fájlhoz kapcsolódó eljárások nyelvén fogjuk elküldeni.

Alprofilok Az EUIPO User Area fiókja olyan, szellemi tulajdonnal kapcsolatos szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé, amelyek a nem regisztrált felhasználók számára nem érhetők el.

How waking up every day at 4.30am can change your life - Filipe Castro Matos - TEDxAUBG

Ilyen például az a lehetőség, hogy Ön alprofilokat hozhat létre a vállalati opciók mintája vagy a szervezeti tagok számára. Az Ön által létrehozott alprofilok bizonyos hozzáférési jogokkal rendelkeznek a User Area felületen tárolt információk vonatkozásában.

Az űrlap egy másik ablakban jelenik meg; a mezők alapértelmezés szerint üresek.

opciók mintája

Az űrlap felsorolja az egyes alprofil-felhasználók hozzáférési opcióit.

További a témáról