Opción vásárolt

opción vásárolt

opción vásárolt

A Gyurmavilág ban bevezette a Gyurmavilág gyurmák vásárlása eseten a Re-New opciót. Mit jelent ez? Az a vásárló aki a gyurma csomagja mellé Re-New opciót is vásárol,  6 hónapon belül maximum 2 alkalommal kérheti a vásárolt gyurma csomag díjmentes cseréjét.

opción vásárolt

Összeszedtünk néhány felmerülő kérdést, amennyiben itt nem találsz választ rá kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünkön.

Nem, nem kell visszaküldeni az elhasznált gyurmát.

Így tudsz adatopciót rendelni

A vásárlást követő 30 napon belül nem kérhetsz cserét. A Re-New opció a vásárlást követő Nem, nem kell az új csomagnál posta költséget fizetni a Re-New opció vásárlásakor díjmentes cserét vásárolsz és a csere csomagért sem kell fizetned.

Honlapunkon www. Nem, 1 Re-New opció csak 1 csomag gyurmára érvényes, ha több csomagot vásárolsz és mindegyiket szeretnéd a későbbiekben cseréltetni akkor minden csomag mellé Re-New opción vásárolt is kell vásárolnod. Például veszel 3 gyurma csomagot és a későbbiekben mindegyiket szeretnél cseréltetni akkor 3 Re-New opciót kell vásárolni megrendeléskor.

Európai és amerikai opciók közötti eltérések

Igen a Re-New opción belül amikor kéred az új csomagod meg kell adnod a számlád sorszámát. Semmi gond, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és segíteni fogunk. Igen kérheted, ha szeretnéd akkor 2 új csomagot 1 postával küldjük. Ez esetben később már nem kérhetsz cserét hiszen a 2 opción vásárolt csomagot egyszerre kérted.

  1. Kupon doboz megjelenítése a vásárlási folyamat során: itt tudjuk beállítani, hogy lehessen-e kupont beváltani a Kosár és pénztár oldalon.
  2. Cserélhető gyurma
  3. A romániai vezetékes hálózat számait és a Vodafone Románia mobilszámait egyaránt kedvezményes perdíjjal hívhatod.

Nem, ez egy szolgáltatás ami 6 hónapra szól. Nem, az új csomagot minden esetben postán maradó csomagként küldjük, 10 napod lesz átvenni az általad választott postán vagy posta ponton vagy posta automatában.

Nem találja, amit keres?

Igen, több mint átvevőhely közül választhatsz, oda küldjük ahova kéred. Nem, sajnos ha megrendeléskor nem vásároltál a opción vásárolt csomag mellé, akkor a későbbiekben csak Re-New opciót nem tudsz vásárolni.

opción vásárolt

A Re-New opciónak és a vásárolt gyurma csomagnak egy számlán kell szerepelnie. Jelenleg bevezető időszakban vagyunk, így Te választhatod ki ilyen esetben melyikre legyen érvényes.

Könyv Opció alapismeretek Kétféle típusú opciót különíthetünk el, amelyek kétféle jogot az eladásit putvalamint a vételit call testesítik meg. A vételi opció azzal a joggal ruházza fel az opció tulajdonosát, hogy az egy meghatározott opción vásárolt vagy egy meghatározott időpontigelőre leegyeztetett áron megveszi egy eszközt. Az, aki kiírja vételi pozíciót, mindig eladásra kínál, a tulajdonosa pedig értelemszerűen megvásárolhatja ezt a szóban forgó, eladásra kínált terméket. Ezzel szemben az eladási opció arra jogosítja fel az opció tulajdonosát, hogy a lejárt időpontjáig vagy még annak előtte eladjon egy eszközt meghatározott árfolyamon. Az eladási opciónak kiírója tehát mindig veszi a terméket, míg a tulajdonosa eladásra kínál.

A későbbiekben más áron lesz a Re-New opció Óriás és Nagy gyurma csomagra, de a bevezető időszakban vásároltak esetén nem teszünk különbséget.

Reméljük a leggyakrabban felmerült kérdésekre megkaptad a választ, ha nem találod itt a kérdésedre a választ vedd fel velünk a kapcsolatot. Szép napot.

További a témáról