Pénzügyi lehetőségek. Pénzügyi lehetőségek

Finanszírozás és pénzügyi lehetőségek

Pénzügyi lehetőségek Szerző: kastely Nincs hozzászólás Pénzügyi lehetőségek. Az elmúlt pénzügyi lehetőségek éles vita alakult ki az önkormányzat életében ingatlaneladások, pontosabban rételadások miatt.

pénzügyi lehetőségek

Volt, aki tűzoltásnak, volt, aki a jövő felélésének nevezte az eseményt, de aki folyamatában látja az ügyeket, az tudja, hogy ez egy lépés a sok közül az önkormányzat anyagi egyensúlyának érdekében. Pályázatot nyújtottunk be múlt csütörtökön a Magyar Falu Programban pénzügyi lehetőségek céljából, a tavaly augusztusi pályázatunkat kibővítve a Rákóczi Ferenc utca mellett a Rózsa köz és a Deák Ferenc utca első részére is.

Sajnos sokkal nehezebb lépéseket is kellett tennünk, egyrészt a Polgármesteri Hivatalban egy próbaidejét töltő munkatárstól gazdasági megfontolásból kénytelenek voltunk megválni, másrészt a hivatali dolgozók a es időszakra járó cafetéria juttatás ki nem fizetett részéről lemondtak, ami éves szinten összesen több, mint 5 millió forint bérmegtakarítást jelent.

pénzügyi lehetőségek

Emellett intézményi pótlékok megvonásával kapcsolatban is intézkedések történtek az óvoda, a művelődési csoport és a szociális intézmény kapcsán, hogy a nehezebb időszakot átvészeljük. Somogyi Balázs.

pénzügyi lehetőségek

További a témáról