Turbó opciók, TURBO VISION®

Elektromos kerékpár Turbo Vado SL | Üzlet Extreme Vital [Magyar]

Levegő lefúvatás: kis forgácsok, tapadás gátló készülék Forgácslehúzó rúd: rugalmas, kusza forgácshoz Változtatható sebességhez: csökkentett hűtő folyadék eltávolítás A Turbo HB egy szabvány forgácskihordó olyan esetekre, amikor a hűtőfolyadék szűrése nem szükséges.

A szalagos forgácskihordó sokféle alkalmazáshoz megfelelő forgácskihordó, és a legjobb választás kusza szálas forgácsképződés esetére.

turbó opciók

Hatékony forgácseltávolítás LNS speciálisan kialakított vezetőlécet használ, nehogy a kusza forgácsok a szalagon maradjanak, csökkentve ezáltal a rendszer elhasználódását, és növelve a rendszer hatékonyságát. A forgácskihordó csatorna fedelének a magassága szabályozható speciális alkalmazásokhoz. A szalagra szerelt kefék tisztán tartják a forgácskihordó alját fordulatonként legalább kétszeri tisztítással a fogazott lemezek pedig a kusza, nagyobb darab forgácsok eltávolításáról gondoskodnak.

turbó opciók

Kopásálló felépítés A speciális kopásálló anyag használata az arra érzékeny helyeken, mint a felső, és alsó hajlatokban. A turbó opciók görgők, és a csuklópánt csapjai keményítettek, ezáltal a legnagyobb igénybevétel esetén is biztosított a hosszú élettartam. Különféle szíjak A leghatékonyabb forgácseltávolításhoz, és folyadék leszűréshez a szíjak nagy választéka kapható: bordás, valamint perforált.

turbó opciók

További a témáról