Alkalmazás opciót

Hol kapcsolhatom be a Domino Most opciót?

Segítség App felfedezése A Készenlét app kétféle alkalmazás opciót módot tesz lehetővé: egyrészt az önkéntesek számára nyújt egy egyszerű felületet, ahol jelezni tudják szerveztük számára, amennyiben bevetésre készek, másrészt a szervezet opciók 0 01-től számára kínál lehetőséget az állományuk állapotának gyors megismerésére, valamint SMS-ben történő riasztására.

Прокторы теперь не сопровождали его, он уже не находился под наблюдением -- в открытую, по крайней мере. Вместе с ним из Зала Совета на улицы, сияющие красками и заполненные народом, вышел только Джизирак. -- Ну что же, Олвин,-- сказал. -- Ты вел себя как нельзя лучше, но меня-то тебе не провести.

Alkalmazás opciót és leállítás Indításakor az app internet kapcsolat segítségével megkísérli elérni a telepítéskor megadott Google táblázatot. Az indításkor több dolog is zajlik a háttérben, amit a bal alsó sarokban követhetünk nyomon.

Először ellenőrzésre kerül, hogy történt-e változás a beállításokban.

Facebook 4 Milliárdok számára nem opció a kontaktkövető alkalmazás Egyre több kontra érv gyűlik a koronavírus fertőzési rátáját visszaszorító okostelefonos platformok, alkalmazások kapcsán.

Amennyiben igen, a beállítások letöltésre kerülnek. Az alkalmazás ellenőrzi, hogy szerepelünk-e a tagok közt, illetve rendelkezünk-e szolgálatvezetői jogosultsággal. Amennyiben a beállítások megkívánják, az alkalmazás a belépést naplózza és erről jelzést is küld szervezetünk felé.

Ha az indítás rendben lezajlik a főmenü jelenik meg. Minden kilépéskor az app felkínál frissítési lehetőséget, amennyiben a telepítettnél újabb verzió érhető el.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Főmenü és beállítások: A főmenüben néhány információ azonnal látható: szervezetünk neve az app aktuális verziószáma a legutolsó üzenet riasztás szövege Mielőtt megismerkednénk a főmenü funkcióival, fedezzük fel a jobb felső sarokban lévő fogaskerék beállítások gomb tartalmát.

SMS riasztás jelzése: a Készenlét app önmagában nem képes a háttérben működni.

alkalmazás opciót

Ahhoz, hogy a szervezet szolgálatvezetője által küldött riasztást az alkalmazás egyedi módon jelezni tudja, egy külső applikáció telepítése szükséges, ami háttérben folyamatosan fut és szűri a beérkező SMS üzeneteket.

Amennyiben a Riasztás figyelő azt érzékeli, hogy az érkező SMS egy riasztás, felébreszti alvó üzemmódban is a Készenlét appot és átadja neki az üzenet szövegét. Amennyiben a alkalmazás opciót segítségével engedélyezzük a Riasztás figyelő használatát, az alkalmazás telepítésre fog kerülni! Ekkor alkalmazás opciót beállítani, hogy milyen módokon jelezzen a telefonunk!

Nem minden készüléken működik megfelelően a riasztás jelzés! Néhány megoldást a Hibaelhárítás fejezetben olvashatsz! Engedélyek áttekintése: Itt tudjuk áttekinteni alkalmazás opciót Készenlét app és a Riasztásfigyelő szolgáltatás beállításait. Az alkalmazás csak abban az esetben fog megfelelően működni, ha minden szükséges engedélyt megadunk!

Miután megnyílik az alkalmazásinformáció lapfül, válasszuk az "Engedélyek" opciót, majd adjuk meg az összes lehetséges alkalmazásengedélyt! A Késznlét appnak az alábbi engedélyekre van szüksége: Fényképezőgép: riasztáskor a telefon vakuját is használja figyelemfelkeltés céljából SMS: az alkalmazás által küldütt riasztások, valamint az azokra adott válaszokhoz azonnali SMS alkalmazás opciót engedélyre van szükség Telefon és névjegyzék: a gyorsabb kommunikáció érdekében az alkalmazás a szervezet tagjaihoz azonnali telefonhívási lehetőséget biztosít Tárhely: az alkalmazás kommunikációkor ideiglenes fájlokat tölt le, amelyeket a "Letöltések" mappában tárol A SMS riasztás figyelő szolgáltatásnak az alábbi engedélyekre van szüksége: SMS: SMS riasztások szűrése.

A szolgáltatás elkap minden bejövő SMS-t, amely ha riasztást tartalmaz, felébreszti a Készenlét appot és átadja az üzenet szövegét. Telefon: a szolgáltatás rendelkezik egy fejlett hibakeresési alkalmazás opciót, amely a hibás működést egy a telefon adataiból alkalmazás opciót azonositó segítségével azonosít.

Tárhely: néhány információ írására és olvaséséra szükséges a tárhelyet használni Önkéntes vagyok: Ezzel a funkcióval tudjuk jelezni a szervezetünk számára, hogy riaszthatóak vagyunk, vagy riaszthatóak leszünk egy későbbi időpontban. Időpontok megadása: A jelzést kétféle képpen tudjuk küldeni: A "Hány órán át?

Hívási és eladási opciók a legördülő menüből kiválasztjuk az időtartamot, az applikáció kiírja a készenlét befejezésének időpontját Ezt a "Rögzítés" gombbal tudjuk beküldeni. Lehetőségünk van megadni a készenléti időnket két dátum és két időpont segítségével is. Ekkor a két-két "dátum" és "időpont" gombokra kattintva tudjuk az időpontokat meghatározni.

alkalmazás opciót

Az adatokat rögzíteni csak abban az esetben fogjuk tudni, ha kezdő időpont nagyobb mint a jelenlegi dőpont, illetve a befejezés időpontja nagyobb mint a készenlét kezdetének időpontja. Megjegyzés hozzáfűzése: Lehetőségünk van a készenlétek idejéhez megjegyzést is hozzáfűzni. Ilyen lehet pl: "Munkahelyről életmentésre riasztható vagyok.

IB Key - lépj be mobillal!

Ezeket a megjegyzéseket a szolgálatvezető egy-egy riasztás esetén látja. Készenléteim: A hozzánk tartozó, még aktív készenléteket tudjuk itt alkalmazás opciót. Amennyiben egy készenléti bejegyzést törölni szeretnénk, koppintsunk a kijelölni kívánt sorra, majd a "Készenlét törlése" gombra.

Riasztható állomány: Ebben a menüpontban alkalmazás opciót meg, hogy éppen kik azok akik riaszthatóak "Aktív állomány"illetve nem riaszthatóak "Inaktív állomány". A táblázatból a tagok neve, telefonszáma, opcionálisan a képzettsége, állapota, alkalmazás opciót befejező időpontja, alkalmazás opciót a hozzáfűzött megjegyzést ismerhetjük meg.

Időpont választása: Az applikáció támogatja, hogy egy tetszőleges időpontban elérhető tagokat listáját is le tudjuk kérdezni. A gyakorlatban ezt több dologra is használhatjuk: például ha a szolgálatvezető egy-egy későbbi feladathoz szeretne önkéntest találni, vagy az önkéntesek egymás közt is meg tudják szervezni, hogy egy esetleges riasztás esetén az autóval nem rendelkező tagok is el tudjanak jutni az állomáshelyükre.

Súgóközpont

Kijelölt hívása: Az "Aktív állomány" alkalmazás opciót "Inaktív állomány" és alkalmazás opciót "Időpont választása" listájában is használható ez az opció!

Ha rákoppintunk egy tag nevére, a "Kijelölt hívása" gombbal azonnal telefonhívást kezdeményezhetünk anélkül, hogy ismernénk a csapattagunk telefonszámát, vagy kilépnénk az alkalmazásból. Szolgálatra jelentkezem: A szolgálati készenlét azoknak a szervezeteknek lehet opció, akik professzionálisabban látják el feladatukat. Aki szolgálatot vállal, azt vállalja, hogy a szolgálat ideje alatt érkező riasztáskor azonnal az állomáshelyére vonul. Optimális esetben egy egység törzsét a szolgálatvezető a szolgálatban lévő állományból, valamint az önkéntesként elérhető állományból állítja össze.

Szolgálataim: Az általunk vállalt szolgálatok listáját jeleníti meg. Alapesetben megjelenik a szolgálat időtartama, a szer megnevezése, a szolgálatvezető neve, a gépjárművezető neve ezek az adatok alkalmazás opciót, hogy csak később kerülnek feltöltésrevalamint az, hogy hányan jelentkeztek a szolgálatra.

Ha rákoppintunk egy sorra, a "Jelentkezés törlése" gombbal tudjuk törölni magunkat. Alapesetben megjelenik a szolgálat időtartama, a szer megnevezése, a szolgálatvezető neve, a gépjárművezető neve, valamint az, hogy hányan jelentkeztek a szolgálatra.

Ha rákoppintunk egy sorra, a "Szolgálatra jelentkezem" gombbal tudunk jelentkezni.

alkalmazás opciót

Értesítések megtekintése: Az értesítések menüpontban tekinthetjük alkalmazás opciót azokat a riasztásokat, amelyeket a szolgálatvezetők az appból küldtek, illetve egyéb a tagoknak szóló közleményeket is itt találjuk meg. Lehetőség van a nevünkkel hozzászólásokat is rögzíteni. Amikor riasztás érkezik: Amennyiben telepítettük a Riasztás figyelő szolgáltatást és megfelelő módon beállítottuk az appunkat, riasztás esetén az alkalmazás fénnyel, rezgéssel és hanggal jelzi azt.

A képernyő középső részén ilyenkor a riasztás szövege jelenik meg, amire ha rákoppintunk, a telefon abbahagyja a riasztást és az sms szövegét egy felugró ablakban olvashatjuk tovább.

Szolgálatvezetői opciók.

További a témáról