Opciók kódolása

A fiókszintű PIN-kód kezelése

opciók kódolása

A fiókszintű PIN-kód kezelése A cikk tartalmának megtekintéséhez ki kell választanod egy országot. Ha már beállítottál egy PIN-kódot a fiókodhoz, a PIN-kóddal külön-külön is zárolhatod az egyes profilokat, vagy beállíthatsz egy PIN-kódot a meghatározott tartalmak fiókszintű korlátozásához. Az egyes profilok zárolása különálló PIN-kódokkal A fiókhoz tartozó egyes profilok zárolásához a szülői felügyeleti funkció legújabb verziójára van szükség.

opciók kódolása

A legújabb verzió lehetővé teszi a fiókhoz tartozó profilok számára megtekinthető tartalmak testreszabását, és bizonyos profilok PIN-kóddal történő lezárását. Megjegyzés: Ha egyszer már frissítetted az egyes profilokra vonatkozó szülői felügyeleti beállításokat, a továbbiakban nincs lehetőség visszatérni a teljes fiókra vonatkozó PIN-kód használatára. A meglévő PIN-kód el lesz távolítva a fiókodból.

opciók kódolása

Fiókszintű PIN-kód használata Ha jelenleg egyetlen szülői felügyeleti PIN-kódot használsz az adott korhatár-besorolás feletti vagy tetszőlegesen kiválogatott műsorok megtekintésének fiókszintű korlátozására, mostantól az egyes profilokhoz külön-külön is meghatározhatod a kívánt beállításokat.

Válaszd ki a Szülői felügyelet opciót a Fiókodbanha szeretnéd megtudni ennek a módját. Ha továbbra is egyetlen PIN-kódot szeretnél használni, ne frissíts a szülői felügyelet legújabb opciók kódolása.

opciók kódolása

A rendszer a szülői felügyeleti beállításokban meghatározott korhatár-besorolásnak megfelelően fel fog szólítani a PIN-kód megadására. A fiókra továbbra is az eddigi korhatár és műsor szerinti korlátozások lesznek érvényesek.

opciók kódolása

Megjegyzés: A korlátozott korhatár-besorolási szintek vagy a PIN-kód módosításához át kell térned az új profilszintű felügyeletre.

Ha módosítod a beállításokat, és egyedi szabályokat állítasz be az egyes profilokhozaz eddigi PIN-kódodat eltávolítjuk opciók kódolása fiókodból. Megjegyzés: Elképzelhető, hogy a módosított beállítások aktiválásához frissítést kell végezned az eszközön.

opciók kódolása

A frissítéshez: — Válts másik profilra, majd válts vissza. Ahhoz, hogy kihasználhasd a Netflix szülői felügyelet opciójának minden előnyét, győződj meg róla, hogy a szülői felügyelet legújabb verzióját használod.

Ajánlott cikkek.

További a témáról