Token can

  1. Opciók nincs betét
  2. What does "Posting failed with all admin tokens" mean?
  3. API token controls in Atlassian Access | Atlassian

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Push notifications for approving or denying login attempts are available.

token can

FTM also supports third-party tokens for most popular web sites. Privacy and Control: FortiToken Mobile cannot change settings on your phone, take pictures or video, record or transmit audio, nor can it read or send emails.

token can

Further, it cannot see your browser history, and it requires your permission to send you notifications or to change any settings. And, FortiToken Mobile cannot remotely wipe your phone. Any visibility FortiToken Mobile requires is to verify your OS version to determine app version compatibility.

THETA TOKEN - When To Invest? $1 Incoming...

Supported Android Versions: 4. Ez a Fortinet rendkívül biztonságos, egyszerűen kezelhető és kezelhető ügyfélkomponense, és rendkívül költséghatékony megoldás az erős hitelesítési igények kielégítéséhez.

token can

A bejelentkezési kísérletek jóváhagyására vagy elutasítására vonatkozó token can értesítések érhetők el. Az FTM a legnépszerűbb webhelyek harmadik fél által készített tokeneit is támogatja.

token can

Adatvédelem és ellenőrzés: A FortiToken Mobile nem tudja megváltoztatni a telefon beállításait, képeket vagy videókat készíteni, hangfelvételeket rögzíteni és továbbítani, e-maileket nem képes olvasni és elküldeni. Ezenkívül nem látja a böngésző előzményeit, és értesítés küldéséhez vagy a beállítások megváltoztatásához engedélyhez van szüksége.

  • DTM API token, API token, DTM token
  • Üzleti jövedelem online
  • Microsoft Identity platform – hozzáférési tokenek - Microsoft identity platform | Microsoft Docs
  • Identifies the intended recipient of the token.

És a FortiToken Mobile nem távolíthatja el telefonját távolról. A FortiToken Mobile által megkövetelt láthatóság az token can rendszer verziójának ellenőrzése az alkalmazás verziójának kompatibilitása meghatározása érdekében.

token can

Támogatott Android verziók: 4.

További a témáról